אזני המן עם תמרים
מצרכים לבצק:
1/2 כוס קמח שקדים
1 כוס ושלש רבעי קמח כוסמין לבן
3 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס מיץ תפוזים \חלב
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
1/4 כוס שמן קוקוס
מצרכים למלית:
10 תמרים מהגול מגולענים
10 יח' שקדים / אגוזי מלך
2 כפות מים רותחים
1 כף קקאו
אופן הכנה:
במעבד מזון עם המלוש לעבד בפולסים את כל חומרי הבצק יחד עד לקבלת בצק אחיד גמיש ונוח לעבודה
מעבדים את הבצק לכדור , עוטפים בנילון נצמד , משטחים אותו שיהיה כמו פיתה ומכניסים למקרר לחצי שעה לקירור.
את כל חומרי המלית מעבדים במעבד מזון עם להב המתכת , בידיים רטובות יוצרים כדורים ומכניסים למקר ר לרבע שעה להתייצבות
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעובי של 1 ס"מ , קורצים עיגולים וממלאים בכדור של המלית וסוגרים למשולשים.
אופים בחום של 180 מעלות ל 25 -20 דק . עד שהאוזני המן משחימים מצננים היטב ומגישים .