מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters

גביע תותים עם קרם גבינה וקרמבל קוקוס ברוטב פירות יער

גביע תותים עם קרם גבינה וקרמבל קוקוס ברוטב פירות יער

היום זהו יום הקצפת הסמיכה והמתוקה שכולנו אוהבים ללקק

קבלו מתכון מושלם לקינוח לחורף

שאפשר להכין עם מיקסר ה- Kithchenaid המושלם שלנו 🍓 

גביע תותים עם קרם גבינה וקרמבל קוקוס ברוטב פירות יער 👇

מה צריך?

לתותים -

🍓 סלסלת תותים שטופים וחצויים לאורכם

🍓 2 כפות ליטר קסיס

🍓 2 כפות אבקת סוכר

🍓 גרידת לימון

 

למלית -

🥄 500 גרם גבינה לבנה

🥄 3/4 כוס סוכר

🥄 1 שקית סוכר וניל

🥄 1 שמנת מתוקה להקצפה

🥄 2 כפות סוכר

 

לרוטב פירות יער ותותים -

🍓 1 כוס תותים טריים

🍓 1 כוס פירות יער קפואים

🍓 מיץ מחצי לימון

🍓 3 כפות אבקת סוכר

 

לקרמבל קוקוס -

🥥 100 גרם סוכר חום

🥥 130 גרם חמאה

🥥 100 גרם קוקוס

🥥 130 גרם קמח

 

ולעבודה!

🥣 לחתוך את התותים ולהשרות בקערה יחד עם הליקר, אבקת הסוכר וגרידת הלימון

🥣 במעבד מזון עם להב מתכת, לשים את כל חומרי הרוטב ולטחון היטב עד לקבלת מחית אחידה ושומרים במקרר

🥣 למלית – לערבל בקערת מיקסר עם וו גיטרה את הגבינה, הסוכר וסוכר הוניל. כאשר מתקבלת תערובת חלקה לשים את הקערה בצד

🥣 בקערה נוספת להקציף את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצפת יציבה ורכה

🥣 לערבב בעדינות את הקצפת המוכנה לתערובת הגבינה ושמים במקרר

🥣 לשים במעבד מזון עם להב מתכת חמאה וסוכר, להוסיף קמח וקוקוס ולהפעיל את המכשיר על פולסים עד שנוצרת תערובת פירורית. לשטח את הפירורים על תבנית אפייה המרופדת במשטח סיליקון לאפייה, ולאפות בחום של 170 מעלות במשך 8 דקות

🥣 הרכבה - לשים בגביע מעט מהתותים, מעל את קרם הגבינה ושוב מעט מהתותים, למזוג מעט מהרוטב ולפזר מעל קרמבל קוקוס

עוד אין לכם את המיקסר? הקליקו ורכשו >>  https://bit.ly/3qzTSB4

כתוב תגובה