מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
מתכון ממכר לחיתוכיות ריבה עם קמח כוסמין
לפרטים נוספים

חיתוכיות ריבה

100 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כף אבקת סוכר
1 ביצה
¼ כוס אבקת שקדים (25גר)
1 כוס גדושה ( 150 גר) קמח כוסמין מלא או רגיל

1 כוס ריבה שאוהבים אני מעדיפה את אלו ללא סוכר

אופן ההכנה :
בקערת המעבד עם להב המתכת ( הסכין ) שמים את החמאה ביצה ואבקת הסוכר ומעבדים על אוטומט, כשמתקבל תערובת כמו ממרח ואז מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומעבדים בפולסים .עד שמתקבל כדור בצק שנאסף.
מחלקים את הבצק ל 2/3 שליש ו1/3.
את ה 2/3 משטחים בידים באופן אחיד על תבנית מרובעת המרופדת בנייר אפייה ואת ה 1/3 הנותר שמים בשקית נילון ומכניסים למקרר.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות
ואופים 12-15 דקות .
מוציאים ומפזרים את הריבה באופן אחיד על הבצק החם , מוציאים את 1/3
הבצק ששמנו במקרר ומגרדים בעזרת פומפייה מעל פני הבצק ומחזירים לתנור לאפייה נוספת כחצי שעה .
מוציאים מהתנור מצננים על השיש כרבע שעה , חותכים לקוביות ושומרים בקופסא.

חיתוכיות ריבה

100 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כף אבקת סוכר
1 ביצה
¼ כוס אבקת שקדים (25גר)
1 כוס גדושה ( 150 גר) קמח כוסמין מלא או רגיל

1 כוס ריבה שאוהבים אני מעדיפה את אלו ללא סוכר

אופן ההכנה :
בקערת המעבד עם להב המתכת ( הסכין ) שמים את החמאה ביצה ואבקת הסוכר ומעבדים על אוטומט, כשמתקבל תערובת כמו ממרח ואז מוסיפים את הקמח ואבקת השקדים ומעבדים בפולסים .עד שמתקבל כדור בצק שנאסף.
מחלקים את הבצק ל 2/3 שליש ו1/3.
את ה 2/3 משטחים בידים באופן אחיד על תבנית מרובעת המרופדת בנייר אפייה ואת ה 1/3 הנותר שמים בשקית נילון ומכניסים למקרר.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות
ואופים 12-15 דקות .
מוציאים ומפזרים את הריבה באופן אחיד על הבצק החם , מוציאים את 1/3
הבצק ששמנו במקרר ומגרדים בעזרת פומפייה מעל פני הבצק ומחזירים לתנור לאפייה נוספת כחצי שעה .
מוציאים מהתנור מצננים על השיש כרבע שעה , חותכים לקוביות ושומרים בקופסא.

הוספת סקירה
  • רק לקוחות רשומים יכולים לכתוב סקירות
  • גרוע
  • מעולה

 

 

fbq('track', 'ViewContent');