מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters

מתכון לפאי תפוחים

מתכון לפאי תפוחים

פותחים את יום פאי התפוחים, איך לא – עם מתכון לפאי תפוחים מושלם כמו שעוד לא טעמתם!  

מתכון של שפית הבית שלנו, שמרית 💚 

לבצק 👇 

🍏 270 גרם קמח 

🍏 30 גרם אבקת שקדים 

🍏 200 גרם חמאה 

🍏 80 גרם אבקת סוכר 

🍏 20 גרם סוכר 

🍏 1 ביצה 

🍏 קורט מלח 

🍏 גרידת לימון 

למלית 👇 

🍏 2-3 תפוחים 

🍏 1/2 כוס רסק תפוחים ללא סוכר 

🍏 2 כפות סוכר 

למניפת התפוחים 👇 

🍏 3-4 תפוחים 

🍏 3 כפות סוכר 

🍏 1/4 כפית קינמון         

🍏 ריבת משמש חלקה להברשה 

אופן ההכנה 👇 

🥣 לבצק - שמים בקערת המיקסר חמאה, סוכר ואבקת סוכר. מעבדים בעזרת וו הגיטרה. כשמתקבלת תערובת קרמית מוסיפים את הביצה וגרידת הלימון ומערבבים היטב. 

🥣 מוסיפים קמח ומלח ומערבבים כדקה. שומרים את הבצק במקרר כחצי שעה. 

🥣 משטחים את הבצק בתבנית פאי משומנת, מחוררים במזלג, מכסים בנייר כסף ומניחים שעועית יבשה כמשקולת. אופים אפייה עיוורת כרבע שעה. 

🥣 מוציאים מהתנור, מסירים את הנייר ומברישים את הבצק בשתי כפות ריבת משמש המומסת במיקרו. 

🥣 למלית - מרסקים בעזרת פומפייה על צד הגירוד העבה 3 תפוחים וסוחטים מהנוזלים 

🥣 מוסיפים חצי כוס רסק תפוחים ו-3 כפות סוכר, מערבבים ומשטחים את המלית על הבצק המוברש ומישרים. 

🥣 למניפת התפוחים - מקלפים וחותכים את התפוחים לפרוסות דקיקות ומסדרים אותם כמניפה מעל המלית. מפזרים מעל את הסוכר והקינמון ומברישים בריבת משמש מומסת. מכניסים לתנור ל- 180 מעלות ואופים כ-25 דקות עד להזהבה 

תוכלו להכין אותו בקלילות עם הסו-שף האולטימטיבי שלנו – המיקסר של KitchenAid .

הקליקו לרכישה >> 
https://bit.ly/3vTd8x5

כתוב תגובה