מוקד מכירות: 3830* | 053-8835070

חיפוש
Filters
RSS

מתכונים

מתכון סלט כרוב של שמרית
מתכון סלט כרוב של שמרית

שילבתם היום כבר ירקות בתזונה שלכם? 🍴

קבלו מאיתנו באהבה מתכון שווה ובריא במיוחד - סלט כרוב סגול וגזר אסיאתי  🥗

מצרכים:

1 כרוב סגול

2 גזרים

1 צרור כוסברה

לרוטב:

1 שיני שום

1/4 כוס סויה

3 כפות חומץ אורז

2 כפות דבש

1 כף שמן שומשום

2 כפות מיץ לימון

1/2 כוס שומשום קלוי

1/4 כוס שמן

 

אופן...

תגובות (0)
מתכון למרק דלעת
מתכון למרק דלעת

 Halloween שמח לכל לקוחותינו! 🎃

במיוחד בשבילכם, קבלו את מתכון מרק הדלעת של שימרית 👇

📃 חומרים:

1/4 כוס שמן זית

חופן עלי טימין

3 בצלים חתוכים לקוביות

3 גזרים חתוכים לקוביות

8 שיני שום

1 ראש סלרי חתוך לקוביות

2 כוסות ציר עוף

1 כוסות מים (במידת הצורך)

500 גר דלעת

½ כפית בהרט

מעט אגוז מוס...

תגובות (0)
סלט סובה אסיאתי
סלט סובה אסיאתי

המרכיבים לרוטב:

 

6 כפות סויה יפני

1 כפית  ג'ינג'ר קצוץ

 1 שן שום קצוץ

3 כפות חומץ אורז

3 כפות מירין

4 כפות סוכר

1 כף שמן שומשום

1/2 כוס עירית קצוצה

           

אופן ההכנה: 

 

שמים את כל המרכיבים במעבד מזון מגימיקס בקערה הגדולה עם להב המתכת , מפעילים על אוטומט עד לקבלת מרקם אחיד , טועמי...

תגובות (0)
חלת תפוחים בזיגוג דבש

המצרכים:

1 ק"ג קמח לחם

20 גרם שמרים יבשים

300 גרם חלב

1 כפית תמצית וניל

8 גרם מלח

4 ביצים

4 חלמונים

200 גרם סוכר

200 גרם חמאה רכה

 

אופן הכנה:

  1. ממיסים את השמרים בחלב בטמפ' של 25 – 30 מעלות.
  2. מערבבים במיקסר את כל חומרי הבצק מלבד החמאה, לשים עד לקבלת בצק אחיד ורך כ- 5 דקות. מוסיפים חמאה ו...
תגובות (0)
טיאן ירקות
טיאן ירקות

מנה יפיפיה מהקלאסיקה של המטבח הצרפתי עם טעם ישראלי

מצרכים:

¼ כוס שמן זית  

3 בצלים סגולים

3 שיני שום כתושות

4-5 עגבניות תמר בשרניות

4-5 קישואי זוקיני

½ כוס עלי בזילקום

2 כפות עלי טימין

מלח גס ופלפל

 

אופן ההכנה:

1. לפרוס דק את הבצל בעזרת מעבד המזון בדסקית הפריסה הדקה (S2ׂׂ)

2. לשים במחב...

תגובות (0)
גלידת קוקוס
גלידת קוקוס

גלידת קוקוס (פרווה)

4 חלמונים

2 כוסות חלב קוקוס

½ כוס סוכר

½ כוס פתיתי קוקוס קלויים

1 כפית תמצית וניל

 *יש להקפיא את קערת הגלידה 24 שעות לפני השימוש*

אופן ההכנה:

  1. להקציף בקערת המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר
  2. לחמם בסיר את החלב, חלב הקוקוס והסוכר, לבחוש תוך כדי חימום עד להמסת הסוכר, ...
תגובות (0)
גלידת וניל
גלידת וניל

4 חלמונים

1 כוס חלב

1 כוס שמנת מתוקה

½ כוס סוכר

גרגירים ממקל וניל שלם/ כפית מחית וניל איכותית

כפית קינמון

 * יש להקפיא את קערת הגלידה 12 שעות לפני השימוש*

 

אופןההכנה:

  • מקציפים בקערית המיקסר עם וו ההקצפה 4 חלמונים לקצף בהיר (מהירות מס׳ 8)
  • במקביל מחממים בסיר את החלב, השמנת, הסוכר, מקל הוני...
תגובות (1)
גלידת יוגורט בננה וסילאן
גלידת יוגורט בננה וסילאן

2 גביעי יוגורט

400 גרם בננה קפואה

1 כף גרידת לימון

½ כוס סילאן

* יש להקפיא את קערת הגלידה 12 שעות לפני השימוש*

 

אופן ההכנה:

  • טוחנים את הבננות עד לקבל מחית חלקה
  • מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים דקה נוספת עד לקבלת תערובת אחידה
  • שומרים בקירור עד להכנת הגלידה
  • מוציאים את קערת הגלידה מהמקפיא , ומ...
תגובות (0)
בצק פסטה בסיסי
בצק פסטה בסיסי

הכנת 450 גר' בצק לפסטה

300 גר' קמח מחיטת דורום או קמח רגיל

3 ביצים בינוניות

1 כף שמן זית

 

אפשרויות גיוון:

פסטה תרד- במקום אחת מן הביצים, מוסיפים לקערה 50 גר' תרד מבושל, מנוקז היטב מנוזלים וחתוך דק.

פסטה סלק- אדום- במהירות המתאימה לקבלת מחית בבלנדר, מעבדים 25 ג' סלק מבושל טרי עד קבלת מרקם חלק...

תגובות (0)
גלידת יוגורט מנגו בננה
גלידת יוגורט מנגו בננה

2 מיכלי יוגורט

400 גר' מנגו

1 בננה

1/2 כוס דבש

 *את קערת הגלידה יש להקפיא 24 שעות לפני השימוש*

אופן ההכנה:

  1. טוחנים את כל הרכיבים במעבד המזון, עד לקבלת מחית חלקה.
  2. שומרים בקירור עד להכנת הגלידה.
  3. מחברים את קערת הגלידה הקפואה למיקסר, מכניסים את תערובת היוגורט הקרה ומערבבים על מהירות נמוכה כ-20 ...
תגובות (0)